Geen registratie meer van FOLO-punten

Enkele aanbieders van studiedagen waaronder DCN, zijn kort geleden onaangenaam verrast met de mededeling dat het toekennen en registreren van FOLO-punten niet meer mogelijk is.

“De Landelijke Vereniging Lokale Belastingen (LVLB) heeft langere tijd in samenwerking met CPION de website folo-me.nl (ook wel bekend als sphbo-folo.nl) in beheer gehad. Helaas heeft de technisch beheerder moeten constateren dat het vanwege de privacyoverwegingen niet meer verstandig was om de website in de lucht te houden. Het bestuur LVLB heeft daarom noodgedwongen moeten stoppen met de registratie van FOLO-punten.”

Zo werd DCN op navraag medegedeeld.
Belanghebbenden kunnen contact opnemen met lvlb ia info@lvlb.nl over de reeds geregistreerde FOLO-punten en een overzicht aanvragen.