Categorie: 2011

Studiedag 2011

  Regeren is vooruitzien Algemene informatie studiedag Programma studiedag

Het handboek lokale heffingen en invordering

Tijdens de studiedag op 5 oktober 2011 werd voor het eerst ook een boekje landelijk ten doop gehouden. Het handboek lokale heffingen en invordering werd geïntroduceerd door een van de auteurs, dhr. A.J.C. Lam Op deze dag nam weer een keur van inleiders het woord waaronder substituut ombudsman mr. F. van Dooren en mevrouw dr. …

Lees verder

Studiedag DCN gewaardeerd met 5 opleidingspunten

Mede op advies van enkele leden hebben wij het progamma van de studiedag aangeboden aan de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG) voor het verkrijgen van opleidingspunten. Het KBvG heeft de studiedag beoordeeld en vervolgens zijn er vijf (5) opleidingspunten toegekend.

KBvG waardeerd studiedag DCN

Mede op advies van onze leden hebben wij het progamma van de studiedag aangeboden aan het Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG) voor het verkrijgen van opleidingspuntenpunten. Voor het bevorderen van vakbekwaamheid heeft de KBvG de studiedag beoordeeld. Het KBvG heeft aan de studiedag vijf (5) opleidingspunten toegekend.

Sfeerimpressie 5 oktober 2011

Hieronder treft u sfeerimpressie aan van de studiedag gehouden op 5 oktober 2011. Binnenkort zal hier een klein verslag van deze studiedag volgen.