Blogarchief

Deurwaarder

Een bij koninklijk besluit benoemde openbaar ambtenaar die belast is met het uitbrengen van dagvaardingen en andere exploten en het verrichten van ontruimingen inbeslagnemingen en executoriale verkopingen een deurwaarder kan ook optreden als proces of rolgemachtigde en rechtsbijstand verlenen. Vertalingen deurwaarder: le huissier – Frans the bailiff ook process server – Engels gerichtsvollzieher – Duits.

Deurwaarder (vertaling andere talen)

Gerechtsdeurwaarder in het Frans: Huissier de justice Deurwaarder in het Frans: Agent de recouvrement Deurwaarder in het Engels: Bailiff High Court Enforcement Agent:                                                                  …

Lees verder

Deurwaarder vs incassobureau

Stelt u zich twee politieagenten voor ze zien er hetzelfde uit een prachtig uniform een mooi insigne en de politiepet met daaronder twee ogen die u nors en dwingend aankijken u moet namelijk mee naar het bureau echter de ene agent is daadwerkelijk een erkend politieman de ander is doodgewone burger verkleed als politieagent zo …

Lees verder

Deurwaarders Collectief Nederland (DCN)

Onafhankelijke organisatie stichting ten behoeve van belasting en gerechtsdeurwaarders alsmede van invorderingsambtenaren en een ieder welke op enigerlei wijze is betrokken bij het invorderen van belasting schulden.

Deurwaardersbelangen

Deurwaardersbelangen.nu werd opgericht in het voorjaar van 2014. Deurwaardersbelangen.nu komt op voor de belangen van aangesloten gerechtsdeurwaarders, kandidaatgerechtsdeurwaarders en de organisaties waarin zij werkzaam zijn. Deurwaardersbelangen.nu functioneert naast en aanvullend op de KBvG.