Inschrijfformulier studiedag 7 oktober 2020

Voor een bedrag van € 325,– bent u verzekerd van een kwalitatief uitstekende informatieve dag. Daarbij zal de inwendige mens zeker niet worden vergeten, ook ontvangt u een certificaat en wordt tevens een usb-stick nagezonden met een overzicht van deze dag. Het is niet onmogelijk dat door de corona-problematiek het maximum aantal deelnemers eerder is bereikt !

Inschrijfformulier studiedag 2020

LET OP!
Inmiddels is de maximale capaciteit benut. Wanneer u zich inschrijft wordt u op de reservelijst geplaatst. Indien er afmeldingen zijn ontvangt u hiervan bericht en kan uw inschrijving definitief gemaakt worden.


GEGEVENS WERKGEVER


Beroepsorganisatie *

Ik heb goede nota genomen van de Algemene Voorwaarden welke op deze inschrijving van toepassing zijn. Inschrijving geschiedt met inachtneming door de organisatie van de AVG-richtlijnen zoals deze van toepassing zijn per 25 mei 2018. Zie voor detailinformatie op www.deurwaarderscollectiefnederland.nl *
close

Wanneer u uw gegevens hieronder invult ontvangt u wekelijks (op maandag) een mail met hierin de laatst geplaatste nieuwsberichten op onze website.