Een cursus op maat!

In deze tijd van stijgende tekorten en afnemende budgetten  presenteren wij u “studeren op maat voor uw invorderingsmedewerkers”.

Een mogelijkheid om met een gerichte opleiding tegen de laagste kosten het kennisniveau van u en/of uw medewerkers/sters op peil te houden. U kent het Deurwaarders Collectief Nederland wellicht al wel van o.a. de jaarlijkse studie- en actualiteitendag. In 2014 willen wij u daarnaast een studie op maat aanbieden. Voor dit doel organiseren wij een seminar op woensdag 24 april 2014.

Heeft u vragen over de Overheidsvordering of is het leggen van een derdenbeslag bij een bank voor uw deurwaarder een probleem? Is een beslag roerende zaken binnen uw gemeente niet aan de orde laat staan een beslag onroerende zaken maar wilt u er wel meer van weten?

 

Wordt de beslagvrije voet door uw medewerkers bij het leggen van een beslag op het inkomen wel juist berekend? (de Nationale ombudsman heeft inzake dit onderwerp kort geleden in het rapport “Met voeten getreden” forse kritiek geuit op gerechtsdeurwaarders. Deze en meer zaken komen aan de orde, andere onderwerpen kunt u ook inbrengen.

Wij gaan ermee aan de slag, presenteren u de “studie op maat dag” met uiteraard deskundige sprekers op het vakgebied. DCN is FOLO-geaccrediteerd, wij zullen het programma dan ook ter verkrijging van studiepunten voorleggen aan de beoordelingscommissie.

Iedere deelnemer aan onze studiedagen ontvangt een certificaat van deelname, onze inschrijfkosten zijn ten opzichte van andere aanbieders laag.

Deel ons uw studiewensen of die van uw medewerkers en/of collegae mee, graag vernemen wij dit nog voor het einde van dit jaar van u. Wij berichten u vervolgens over de resultaten en de voortgang en uiteraard verplicht u zich nergens toe bij een reactie.

Dat doet u pas nadat een volledig ingevuld en ondertekend inschrijfformulier door ons is ontvangen.

En die inschrijving is dan op een door u gewenste/samengestelde cursus, een cursus op maat.