De coronaregels worden per 1 juli verder versoepeld

Het kabinet versoepelt de coronaregels per 1 juli verder. Wel blijft 1,5 meter afstand houden de norm. Er geldt vanaf volgende maand geen maximum meer aan bezoekers bij bijeenkomsten. Bij de entree moet dan wel worden gecontroleerd of mensen corona gerelateerde klachten hebben. Lees hier verder. De zogenaamde “coronabetekening” blijft mogelijk tot 01 september. Vanuit DCN-zijde kan worden gemeld dat het symposium/de studie- en actualiteitendag 2020 op 07 oktober doorgang zal vinden, tenzij veranderende omstandigheden dit onmogelijk maken. Wel zal in congres- en vergadercentrum de Schakel de 1,5 meter maatregel van toepassing zijn en worden de bezoekers wellicht over meerdere zalen verdeeld. Met het management van de Schakel worden op dit moment alle mogelijkheden onderzocht.